Σελίδες

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Πάρκαρε νόμιμα και μετά οι δημοτικοί υπάλληλοι ζωγράφισαν απαγορευτικό σήμα: Βίντεο

Είπαμε ζήλος, όχι κι έτσι...

"Δείτε το απίστευτο βίντεο από το Ισραήλ που προκαλεί αίσθηση. Δημοτικοί υπάλληλοι ζωγράφισαν απαγορευτικό σήμα γύρω από αυτοκίνητο που είχε παρκάρει νόμιμα.

Εκτός εαυτού βγήκε μία γυναίκα οδηγός στο Τελ Αβίβ, η οποία ενώ ήξερε ότι είχε παρκάρει σε νόμιμη θέση κοντά στο σπίτι της, ειδοποιήθηκε ότι όχι μόνο έπρεπε να πληρώσει περίπου 190 ευρώ πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα σε θέση αναπήρων, αλλά έπρεπε να πληρώσει και τα έξοδα του γερανού που της είχε πάρει το αυτοκίνητο. 

Η γυναίκα έψαξε και βρήκε ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας το οποίο δείχνει ξεκάθαρα ορισμένους δημοτικούς υπαλλήλους να βάζουν τις απαγορευτικές γραμμές και το ειδικό σήμα για τα ΑμΕΑ, αφού πάρκαρε. Στη συνέχεια ήρθε ο γερανός και της πήραν το αυτοκίνητο με την κατηγορία του παράνομου παρκαρίσματος. Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στις 3 Φεβρουαρίου. Η Hila Ben Baruch "ανέβασε" το βίντεο στο λογαριασμό της στο Facebook στις 5 Φεβρουαρίου και πολύ οργισμένη κατηγόρησε τις αρχές του Τελ Αβίβ ότι θέλουν απλώς να "ρουφούν το αίμα" των δημοτών. 

Το θέμα έγινε γνωστό στους υπεύθυνους του δήμου, οι οποίοι της έσβησαν το πρόστιμο, αλλά εκείνη επιμένει ότι αυτό δεν είναι αρκετό και θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό. Και με το δίκιο της."



http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails