Σελίδες

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

67χρονη Βελγίδα διένυσε 3000 χλμ οδικώς κατά λάθος


Μπορεί να φαίνεται απίστευτο...είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. 

Η 67χρονη Βελγίδα Sabine Moreau ξεκίνησε από το σπίτι της στις Βρυξέλλες για να διανύσει μια διαδρομή 61 χιλιομέτρων μέχρι το σταθμό του τρένου προκειμένου να παραλάβει μια φίλη της. Μέχρι εδώ καλά. 

Ελα όμως που χάλασε το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου της κι έτσι η γυναίκα κατέληξε στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, 1500 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της. Η 67χρονη πέρασε 5 σύνοριακά, φυλάκια είδε τις πινακίδες στους δρόμους σε διαφορετικές γλώσσες, έβαλε σε πολλά βενζινάδικα βενζίνη αλλά δεν της πέρασε από το μυαλό ότι κάτι είχε συμβεί. Και έτσι συνέχιζε να οδηγεί. Μετά από δυο μέρες βρέθηκε στο Ζάγκρεμπ και τότε συνειδητοποίησε ότι δεν βρισκόταν πια στο Βέλγιο:


«Είδα όλων των ειδών τα σήματα, σε διάφορες γλώσσες. Αρχικά στα γαλλικά, στη συνέχεια γερμανικά αλλά δεν σκέφτηκα ότι κάτι έχει γίνει λάθος. Μόνο όταν είδα ότι ήμουν στο Ζάγκρεμπ κατάλαβα ότι δεν βρισκόμουν πια στο Βέλγιο»

είπε η ίδια μετά την περιπέτειά της στους αστυνομικούς. Η Aστυνομία πιστεύει ότι η Moreau πέρασε τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Σλοβενία και κατέληξε στην Κροατία. Όταν κατάλαβε τι της είχε συμβεί οδήγησε και πάλι άλλα 1500 χιλιόμετρα για να γυρίσει πίσω στο σπίτι της. Στο διάστημα αυτό ο γιος της ανέφερε την εξαφάνισή της στην αστυνομία



thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails