Σελίδες

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

"Αφήστε τα όπλα κλειδωμένα"


 << «Αφήστε τα όπλα κλειδωμένα» δηλώνει μέσω Facebook o 24χρονος φοιτητής που σκότωσε έναν αλλοδαπό διαρρήκτη στην Παιανία. 

Ο φοιτητής, που αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα, εμφανίστηκε συντετριμμένος και τόνισε σε μήνυμά του ότι «το γεγονός δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση»

 Η εν λόγω ιστορία αυτοδικίας συγκλονίζει - με τον έναν ή τον άλλον τρόπο - την κοινή γνώμη, ενώ δεκάδες ήταν αυτοί που άφησαν μηνύματα συμπαράστασης στη σελίδα του νεαρού στο Facebook. 

O φοιτητής κτηνιατρικής σε μήνυμά του στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε: 

«Το μόνο που θέλω να τονίσω είναι ότι τα όπλα δεν είναι η λύση. Το γεγονός το δικό μου ελπίζω να είναι το τελευταίο κακό, δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση… Σας το λέω ειλικρινά, αφήστε κλειδωμένα τα όπλα. Το βάρος είναι τεράστιο και οι τύψεις πολλές!!! Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας και πάλι…»

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, ο πατέρας του νεαρού φοιτητή δήλωσε στην εφημερίδα: 

«Να μη ζήσει κανείς αυτό που συνέβη στην οικογένειά μας, να έρθουν τα πάνω-κάτω από τη μια στιγμή στην άλλη. Είμαστε συντετριμμένοι, γιατί βλέπουμε το παιδί μας έντρομο και λυπημένο με αυτό που συνέβη».  >>



Δε θέλω να προσθέσω τίποτε άλλο. Το περιστατικό το γνωρίζουμε όλοι. Πριν πάρουμε όλοι τα όπλα παραδειγματιζόμενοι από τη δήθεν ατιμωρησία της δικαιοσύνης, να πω ότι ο νεαρός θύτης, δεν αθωώθηκε, απλά δεν προφυλακίστηκε. Προφυλακιστέος κρίνεται κάποιος μόνο αν είναι ύποπτος φυγής ή/και ύποπτος τέλεσης εκ νέου αδικήματος. Εφόσον έχει καθαρό ποινικό μητρώο και παραδόθηκε μόνος του, δεν υπάρχει λόγος να κρυφτεί μέχρι τη δίκη, ούτε φυσικά να αρχίσει να πυροβολεί όποιον Αλβανό βρει μπροστά του. Για να ξέρουμε ότι δεν προφυλακίζονται όποιοι απλά κατηγορούνται  για αδικήματα που συγκινούν την κοινή γνώμη.....  ;)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails