Σελίδες

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Κάφροι - Τιμή - Χρυσή Αυγή

Όταν την περασμένη εβδομάδα ανέβαζα την ανάρτηση για το ξύλο στην ουκρανική Βουλή, είχα βάλει στην άκρη και κάτι που διάβασα και ήθελα να το μοιραστώ,το οποίο μου έκανε εντύπωση, αλλά άργησα. Πλέον, μετά το σημερινό ξύλο στον Παπαδάκη, θα είναι μπαγιάτικα νέα, αλλά θέλω να καταλήξω αλλού.


Κάνανε τραμπουκοπορεία με κι εγώ δεν ξέρω πόσα μηχανάκια και "πεζοπόρο τμήμα", τους είδαν οι δελτάδες και πήγαν να τους ελέγξουν και άρχισαν τα παραπάνω. Τάχα ότι οι Αστυνομικοί είναι τσιράκια και εντολοδόχοι συνωμοτών κ.λ.π.

ΡΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΕΤΕ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ", ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΖΟΝΤΑΙ (ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ). 
ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΚΑΙ ΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΥ Χ-FILES KΑΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ. ΔΕ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ. 

"Μένει μια γλυκιά παρηγοριά σε έναν άνθρωπο δυστυχισμένο, και αυτή προέρχεται από το ότι έχει πράξει , ό,τι ονομάζεται καθήκον"
~ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ~

Υ.Γ.1: Μ'αρέσει που πέσανε όλοι από τα σύννεφα σήμερα με τον Κασιδιάρη.....
Υ.Γ.2: Και αφήστε αυτό το παραμύθι επιτέλους ότι ένας στους δύο Αστυνομικούς ψήφισε    
          Χ.Α....Έλεος....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails