Σελίδες

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

"Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται..."

Ο ελληνικός θυμόσοφος λαός το'χει πει άλλωστε....
Και αναδημοσιεύω:

"Διαβάστε τι δήλωσε ο Τούρκος υπουργός αρμόδιος για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης, Εγκεμέν Μπαγίς για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα:



"Ελπίζω η Ελλάδα, αντί να ασχολείται με την ονομασία της Μακεδονίας, με κάποια προβλήματα στα νησιά και με το συρματόπλεγμα στα σύνορα, να δώσει βάρος στα οικονομικά προβλήματά της",
 δήλωσε ο Εγκεμέν Μπαγίς.

Μετά τη συνάντηση που είχε στην Άγκυρα με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Ν. Ποπόσκι, ο Τούρκος υπουργός είπε, ερωτηθείς για τις επαναληπτικές εκλογές της Ελλάδας:

"Τότε και εμείς θα την στηρίξουμε, διότι η ανάπτυξη της Ελλάδας είναι προς το συμφέρον και της Τουρκίας και της Μακεδονίας".

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου, είπε πως "ήδη κατέστησε δύσκολη υπόθεση το σχηματισμό κυβέρνησης και πρέπει να σεβαστούμε τις νέες αποφάσεις που θα λάβει ο ελληνικός λαός στις νέες εκλογές".
Στην ίδια ερώτηση, ο Υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ απάντησε, ότι πρέπει να επιδειχθεί σεβασμός στο εκλογικό αποτέλεσμα και τόνισε ότι "είναι αναγκαίο οι χώρες της περιοχής να κινούνται προς την κατεύθυνση των κοινών συμφερόντων".

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails