Σελίδες

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

"Άδειες αστυνομικών κατά την Προεκλογική περίοδο Βουλευτικών εκλογών"- Εκλογικό Επίδομα

"Κατά την προεκλογική περίοδο των Βουλευτικών Εκλογών και για όσο χρόνο ορίζεται από την Εκλογική Νομοθεσία ΔΕΝ χορηγούνται άδειες, εκτός των αναρρωτικών, των αδειών κύησης και λοχείας και των ειδικών αδειών εξετάσεων. Στην περίπτωση αυτή οι άδειες που διανύονται, εκτός των αναρρωτικών, αδειών κύησης και λοχείας, εκπαιδευτικών για την αλλοδαπή και ειδικών αδειών εξετάσεων, ανακαλούνται αυτεπάγγελτα και οι αδειούχοι υποχρεούνται να επανέλθουν, χωρίς υπαίτια βραδύτητα στην Υπηρεσία τους. 
Σ' εξαιρετικές περιπτώσεις, μπορεί να χορηγηθεί κατά το χρονικό διάστημα της προεκλογικής περιόδου άδεια από τον Αρχηγό του Σώματος, εκτός αν το θέμα αυτό ρυθμίζεται διαφορετικά από την ισχύουσα εκλογική νομοθεσία. Αυτά προβλέπονται από τον Κανονισμό αδειών των Αστυνομικών και συγκεκριμένα στο άρθρο 12 του Π.Δ.27/1986 - "Άδειες Προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας". 
Το ερώτημα που μπορεί να έχει ο κάθε αστυνομικός είναι, ότι τώρα που καταργήθηκε για τους αστυνομικούς το εκλογικό επίδομα με τον Νόμο 4051/2012 (ΦΕΚ Α-40/29.02.2012) θα εξακολουθήσει η μη χορήγηση ή η αναστολή των αδειών τους;"
  policenet.gr

Πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια κανόνισα να πάρω άδεια το Πάσχα....Τον πούλο.....Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όσοι μου λένε γιατί να πάρουν οι Αστυνομικοί εκλογικό επίδομα αφού ούτως ή άλλως πληρωνόμαστε για τις υπηρεσίες μας, είναι πως οι υπερωρίες και τα εξτρά μέτρα δεν (ξε)πληρώνονται....


Updated 10/04/2012

"Ψηφίστηκε η τροπολογία του άρθρου 3 του Ν.4051/2012, με την οποία στους δικαιούχους εκλογικού επιδόματος συμπεριλαμβάνονται και οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. Το ύψος του κονδυλίου που θα διανεμηθεί στο προσωπικό του Υπ.ΠΡΟ-ΠΟ θα είναι 10.000.000 ευρώ."
Γύρω στα 130 € δηλαδή.....Πφφφφ.......Μας κοροϊδεύουνε, μες στα μούτρα μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails