Σελίδες

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Ύπνος στο τιμόνι ?

<<Ένα διαφορετικό ξενοδοχείο από τα άλλα στη Γερμανία προσφέρει ύπνο μέσα στο αγαπημένο σας αυτοκίνητο. Κάθε δωμάτιο κι ένα διαφορετικό μοντέλο

Το ξενοδοχείο V8 στη Γερμανία είναι must για όποιους ...
είναι λάτρεις των τεσσάρων τροχών καθώς αυτοκίνητα έχουν μετατραπεί σε κρεβάτια και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τη μάρκα που επιθυμούν.
Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τα αστέρια σαν αν βρίσκεστε σε drive in, ή ακόμα να απολαύσετε έναν ατάραχο ύπνο σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων.

Όσοι πάλι δεν μπορείτε να ζήσετε λεπτό μακριά από τη χλιδή και τη πολυτέλεια ζητήστε τη σουίτα με το άνετο Ζέπελιν και με 312 λίρε τη βραδιά  απολαύστε τις υπηρεσίες της αφού έχει από σάουνα και τεράστια βεράντα με υπέροχη θέα.Όπως αναφέρει ο ξενοδοχειακός υπάλληλος Heike Petzold όλοι θέλουν να μείνουν εδώ από μικρά παιδιά μέχρι σοβαροί επιχειρηματίες και ιδιαίτερα όσοι είναι λάτρεις των αυτοκινήτων καθώς τα δωμάτια έχουν διάφορες θεματικές όπως ένα drive in με Κάντιλακ και ένα πλυντήριο αυτοκινήτου με μια Μερσεντές.
Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο έχει 34 δωμάτια και τα αυτοκίνητα διακοσμούν από τη ρεσεψιόν μέχρι το εστιατόριο του ξενοδοχείου.
http://news247.gr

Θυμήθηκα και αυτό :

"Υπνηλία + κουίζ ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails